sohbet

5 Temmuz 2007 Perşembe

Yoğun bakımdaki fotoğrafları kim çekti ?

Sadece yakınları içeri alındı. Bir de çok yakın olduğu bir yönetmen. Kim çekti?
Barış Akarsu'nun yoğun bakımdayken çekilen fotoğraflarıyla ilgili başlatılan adli süreç devam ediyor.

Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Abdullah Servet, ''Hekimliğin de belirli bir ahlakı var, her mesleğin bir ahlakı var. Sonuçta burada bir hırsızlık yapıldıysa bunun topluma ne yararı olur. Bunu yapan yaşam savaşı veren kişi üzerinden para kazanıyorsa, basının da böyle bir olayı hiçbir yararı olmadığı halde 'ben buldum' havasında göstermesi, aynı derecede ahlaksızca bir davranıştır' dedi.

'İŞİNE SON VERİRİZ'

Opr. Dr. Servet, ''Bu konuda kusurlu bir arkadaşınız olduğu ortaya çıkarsa tavrınız ne olur?'' sorusuna, ''Bizim idari olarak yapacağımız işine son vermek ve çevresine, ahlaksızlığının bulunduğunu bildirmek. Hukuksal olarak Türk adliyesinden alacağı ceza yanında bir de mesleki örgütlere durumu bildirerek, ceza almasını sağlamak'' diye konuştu.

FOTOĞRAFLARI KİM ÇEKTİ?

Dr. Servet'in verdiği bilgiye göre yoğun bakım ünitesine doktor ve hemşireler dışında kimsenin girişine izin verilmedi. Sadece annesi, kardeşi ve çok yakın olduğu bir yönetmen içeri girip, Barış Akarsu'yu gördü. Onlar da cep telefonlarını dışarıda bırakarak girdiler. Şimdi bu 'aklaksız' çekimi yapan aranıyor.

Hiç yorum yok: